Nyheder Memofo

Velkommen til Memofos nyheder.

Nedenfor finder du en slags ”post-it” opslagstavle, hvor alt der rører sig hos Memofo bliver slået op. Et let og overskueligt overblik over alt nyt hos Memofo. Det kunne være eksempelvis være, ændringer af åbningstider i ferieperioder. Nye tiltag som: Indlæg og materialer i bloggen eller når jeg offentliggør nye lærings- og inspirationsvideoer, der knytter an til de gratis materialer du har adgang til i bloggen.

Terapeut med sommerferie åbent, åbningstider sommer 2023

Sommer, sol og ferietid...

...det er tid til at slappe af, svømme i havet, slå kolbøtter i græsset, sove under åben himmel - HUSK: Det er nu du skaber sommerminder, med dem du holder af.

Hverdagens udfordringer og problemstillinger ikke forsvinder fordi, der står "ferie" i kalenderen. Som noget nyt holder Memofo åben for konsultationer, telefonsamtaler og onlineforløb, når andre holder lukket.

Det gør jeg fordi, jeg har valgt en "ferie light" udgave, der giver god plads til at stå rådighed for både nye og velkendte ansigter, også selvom kalenderen siger ferie. Jeg tilbyder en udstrakt hånd til dem, der søger hjælp, støtte eller rådgivning, OGSÅ uden for de normale åbningstider.

Åbningstider for juli måned: Tirsdag, onsdag og torsdag er klinikken åben. Her kan man booke tider i tidsrummet mellem 9.00 til 17.00, og som altid har jeg kaffe på kanden.

På alle øvrige dage er du velkommen til at kontakte mig enten via mobil på 2944 7664 eller du kan sende en e-mail til: info@memofo.dk

Jeg ønsker dig og din familier en fantastisk ferietid, hvor I forhåbentligt både kan lade batterierne op, nyde hinandens selskab og skabe dyrebare øjeblikke. Hvis der er noget, jeg kan bidrage med, ved I nu, at I er mere end velkomne til at kontakte mig.

Rigtig god sommer
Inge Jessen Memofo

Læs mere

Det mentale helbred kan være på kollisionskurs både før, under og efter medicinsk- og kirurgisk behandling mod overvægt

Dit mentale helbred

Det mentale helbred kan være på kollisionskurs både før, under og efter medicinsk- og kirurgisk behandling mod overvægt. Lige præcis dette issue, er der mange der bliver ramt på, derfor kan det blive afgørende at gennemgå en slags mental hovedrengøring, eller en opgradering af det mentale kompas – for at få hovedet med.Jeg har på opfordring og med stor ydmyghed udviklet interaktionskurset: ”Har du hovedet med?”

Tankerne bag og formålet med et interaktionskursus af den kaliber, kan du læse mere om her:

Læs mere

Memofo - klinik, med terapi i haderslev holder ferielukket, sms på 2944 7664 for kontakt

Ferie og selvforkælelse...

- vi skal have det godt, for at gøre det godt.

Turen går til alperne og jeg glæder mig helt vildt. Det betyder også at jeg holder:

Ferielukket fra den 20. til den 29. januar 2023

Husk på: I Memofo holder vi aldrig helt fri. Også når der er ferielukket, kan du kontakte mig. Det gør du nemmest ved at sende en sms på 2944 7664, eller ved at sende en mail med navn og telefon nummer, så kontakter jeg dig, når jeg ser din hilsen.

Jeg ønsker at blive kontaktet

Jeg er tilbage i klinikken den 30. januar.

De bedste hilsner,
⛷️ Inge Jessen ⛷️

Terapeut - for din eller dine nærmestes trivsel og mentale sundhed

Tak for din interesse…

…for din eller dine nærmestes trivsel og mentale sundhed.

Jeg bliver ofte kontaktet af mennesker, der søger råd, vejledning eller blot perspektiver på spørgsmål de tumler med og, hvordan de kan arbejde med deres udfordringer uden nødvendigvis at skulle opsøge en coach eller terapeut.

”Der må da være noget jeg selv kan gøre, ikk?”. Og jo der er meget du selv kan gøre, du skal bare vide, hvor du skal begynde og, hvordan du skal gribe det an.

Inspirerende samtaler med mange interessante spørgsmål, der knytter sig til menneskers hverdag og liv. Vi er alle forskellige og søger ofte forskellige svar og løsninger.

Jeg håber med bloggen at kunne inspirere dig, at kunne bidrage med min viden og indsigt i temaer, der relaterer sig til menneskers trivsel og mentale udvikling og at give dig værktøjer til at arbejde med din trivsel og mentale udvikling på egen hånd. Det er her, jeg deler min viden og mine erfaringer.

Jeg inviterer dig med ind i mulighedernes univers. Et univers, hvor du tager det, der giver mening for dig – jeg lover dig ikke guld og grønne skove, men viden om, hvad der rører sig i Memofo og, det jeg brænder for: ”At løfte menneskers mentale sundhed og trivsel.”

Måske har du lige som jeg og mange andre svært ved at holde dig opdateret på alt, der interesserer dig.

Brug ikke tid og energi på noget du med fordel kan give slip på.

Varme sommerhilsner,
Inge

”Livet er relationer. Resten er bare detaljer”. Citat: Gary Smally
Databeskyttelse terapeut Memofo

Databeskyttelse - Memofo

Kære besøgende,

Den 25. maj 2018 trådte EU’s nye persondataforordning i kraft. I den forbindelse blev reglerne med hensyn til indsamling af personfølsomme oplysninger, underretning og opbevaring af data samt hvordan disse benyttes, skærpet.
Den nye persondataforordning er kunders sikkerhed for, at virksomheder som ex. Memofo passer godt på person- og personfølsomme oplysninger og, at man som kunde har krav på indsigt i oplysninger der vedrører en. Behandling af kunders data.
Det er og har altid været vigtigt for Memofo at passe godt på alle oplysninger, der vedrører kunderne - det har ikke forandret sig.
Du kan læse mere om, hvordan Memofo bestræber sig på at leve op til persondataforordningen og dermed få et indblik i, hvordan Memofo behandler og passer på kunders oplysninger.

Du kan læse mere om dette i vores ”Databeskyttelse” her: Tryk her

Memofo: ”Fordi kunders sikkerhed og tryghed er vigtig”.

Bedste hilsner
Inge Jessen/Memofo.

Artikelserie om Memofo i Haderslev Ugeavis: 2 menneskers hverdag med partnervold

Artikelserie om Memofo i Haderslev Ugeavis

Kæmpe tak til Stine Hygum ved Haderslev Ugeavis, der sammen med mig, Memofo og 2 kvinder åbner dørene til virkelighedens verden.

Artikelserien er vores – memofo og de to kvinders bidrag til at bryde et TABU, der har fatale konsekvenser. Du får et indblik i 2 menneskers hverdag med partnervold, konsekvenserne heraf og vejen tilbage til et liv med håb og drømme om en lysere fremtid uden angst, ydmygelser og anklager.

Læs artiklerne vha. disse links:

1. artikel - Når spillets regler ændres uden varsel: Tryk her

2. artikel - Jeg følte mig ikke stærk nok til at stå på egne ben: Tryk her

3. artikel - Jeg blev forblændet: Tryk her

4. artikel - Vejen tilbage til drømme og håb for fremtiden: Tryk her

”At vove er, at tabe fodfæste for en stund. Ikke at vove, er at tabe sig selv”. Citat: Søren Kierkegaard