Nyhedsblog Memofo

Velkommen til Memofos nyhedsblog.

Bloggen hvor det personlige, faglige og professionelle går hånd i hånd. Her sætter vi fokus på mental sundhed og trivsel. Via bloggen inviterer jeg dig med på min personlige rejse ind i det faglige og professionelle univers, som jeg brænder så meget for – naturligvis på en enkel og let tilgængelig måde.

På bloggen kan du tilgå:
  • Viden om hverdagens små og store temaer, der er afgørende for vores mentale sundhed og trivsel.
  • Relevante tests
  • Simple øvelser/aktiviteter
  • Relevante artikler
  • Små videoklip

Tak for din interesse…

…for din eller dine nærmestes trivsel og mentale sundhed.

Jeg bliver ofte kontaktet af mennesker, der søger råd, vejledning eller blot perspektiver på spørgsmål de tumler med og, hvordan de kan arbejde med deres udfordringer uden nødvendigvis at skulle opsøge en coach eller terapeut.

”Der må da være noget jeg selv kan gøre, ikk?”. Og jo der er meget du selv kan gøre, du skal bare vide, hvor du skal begynde og, hvordan du skal gribe det an.

Inspirerende samtaler med mange interessante spørgsmål, der knytter sig til menneskers hverdag og liv. Vi er alle forskellige og søger ofte forskellige svar og løsninger.

Jeg håber med bloggen at kunne inspirere dig, at kunne bidrage med min viden og indsigt i temaer, der relaterer sig til menneskers trivsel og mentale udvikling og at give dig værktøjer til at arbejde med din trivsel og mentale udvikling på egen hånd. Det er her, jeg deler min viden og mine erfaringer.

Jeg inviterer dig med ind i mulighedernes univers. Et univers, hvor du tager det, der giver mening for dig – jeg lover dig ikke guld og grønne skove, men viden om, hvad der rører sig i Memofo og, det jeg brænder for: ”At løfte menneskers mentale sundhed og trivsel.”

Måske har du lige som jeg og mange andre svært ved at holde dig opdateret på alt, der interesserer dig.

Brug ikke tid og energi på noget du med fordel kan give slip på.

Varme sommerhilsner,
Inge

Databeskyttelse - Memofo

Kære besøgende,

Den 25. maj 2018 trådte EU’s nye persondataforordning i kraft. I den forbindelse blev reglerne med hensyn til indsamling af personfølsomme oplysninger, underretning og opbevaring af data samt hvordan disse benyttes, skærpet.
Den nye persondataforordning er kunders sikkerhed for, at virksomheder som ex. Memofo passer godt på person- og personfølsomme oplysninger og, at man som kunde har krav på indsigt i oplysninger der vedrører en. Behandling af kunders data.
Det er og har altid været vigtigt for Memofo at passe godt på alle oplysninger, der vedrører kunderne - det har ikke forandret sig.
Du kan læse mere om, hvordan Memofo bestræber sig på at leve op til persondataforordningen og dermed få et indblik i, hvordan Memofo behandler og passer på kunders oplysninger.

Du kan læse mere om dette i vores ”Databeskyttelse” her: Tryk her

Memofo: ”Fordi kunders sikkerhed og tryghed er vigtig”.

Bedste hilsner
Inge Jessen/Memofo.

Artikelserie om Memofo i Haderslev Ugeavis

Kæmpe tak til Stine Hygum ved Haderslev Ugeavis, der sammen med mig, Memofo og 2 kvinder åbner dørene til virkelighedens verden.

Artikelserien er vores – memofo og de to kvinders bidrag til at bryde et TABU, der har fatale konsekvenser. Du får et indblik i 2 menneskers hverdag med partnervold, konsekvenserne heraf og vejen tilbage til et liv med håb og drømme om en lysere fremtid uden angst, ydmygelser og anklager.

Læs artiklerne vha. disse links:

1. artikel - Når spillets regler ændres uden varsel: Tryk her

2. artikel - Jeg følte mig ikke stærk nok til at stå på egne ben: Tryk her

3. artikel - Jeg blev forblændet: Tryk her

4. artikel - Vejen tilbage til drømme og håb for fremtiden: Tryk her

”Livet er relationer. Resten er bare detaljer”. Citat: Gary Smally
”At vove er, at tabe fodfæste for en stund. Ikke at vove, er at tabe sig selv”. Citat: Søren Kierkegaard